Miting al Partidului Social Democrat în Slatina în ultima zi de campanie electorală – FOTO / VIDEO

Aproape 500 de persoane au participat, vineri după-amiază, la un miting electoral organizat de PSD Olt în Slatina. 

Membrii și simpatizanții PSD au plecat din fața sediului PSD, au parcurs străzile Primăverii, Nicolae Titulescu (Spitalul Județean), Independenței (Esplanadă) și bulevardul A.I. Cuza, până la Vâlcea. Participanții au împărțit slătinenilor materiale electorale și îndemnând oamenii să iasă în număr cât mai mare duminică la vot. 
Printre liderii social-democrați care participat la miting s-au numărat președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, primarul Slatinei, Minel Prina, vicepreședinte al organizației județene, și deputatul Emil Moț. 

„Pentru această duminică şi pentru 16 noiembrie, mesajul nostru pentru olteni şi slătineni este să meargă la vot, să voteze un preşedinte care uneşte, un preşedinte mândru că este român, un preşedinte care, din fruntea guvernului, a reparat o parte din nedreptăţile regimului Băsescu, un preşedinte european, să voteze Victor Ponta. Aşa cum am dovedit, de-a lungul timpului, oltenii au ştiut să fie lângă stânga, lângă PSD, şi le mulţumim pentru acest lucru, dar este important şi în continuare să fie alături de noi, să avem un preşedinte de stânga, să îl avem pe Victor Ponta la Cotroceni şi cred că numai în acest fel Oltul rămâne pe harta politică şi economică a acestei ţări”, a declarat Marius Oprescu.

 

 

 

 

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/gYK-GjMaFyw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here