Primăria Slatina derulează dezbateri-fluviu cu populaţia pentru fluidizarea traficului rutier în oraş

Primarul Slatinei a demarat, marţi, o serie de întâlniri cu populaţia pentru dezbateri pe tema fluidizării traficului auto în municipiul-reşedinţă de judeţ.

Prima întâlnire edilul a avut-o, la Liceul cu Program Sportiv, cu slătinenii care locuiesc în zona delimitată de strada Primăverii, Aleea Tipografului, Aleea Textilistului, Poliţia Rutieră, b-dul AI Cuza, strada Crişan, la . O altă rundă de discuţii a avut loc, tot marţi, la Colegiul Economic „PS Aurelian”, cu cetăţenii din zona Spitalul Judeţean – strada Primăverii. Dezbaterile municipalităţii cu oamenii vor continua toată săptămâna aceasta, dar şi săptămâna viitoare, după un program bine stabilit.

Programul întâlnirilor:

Miercuri, 5 noiembrie, de la ora 18.00, la Școala nr. 8 – Eugen Ionescu, dezbateri despre propunerile pentru zona delimitată de str. Primăverii – Aleea Lalelelor – b-dul AI Cuza – str. Crişan – str. Libertăţii. 

Joi, 6 noiembrie, de la ora 18.30, la Școala nr.5 Nicolae Iorga, întâlnire cu slătinenii din zona str. Crişan – str. Libertăţii – bdul AI Cuza – Esplanadă.  
Luni, 10 noiembrie, de la ora 17.00, la Colegiul Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu”, discuţii pe marginea propunerilor pentru zona bdul AI Cuza – str. Primăverii – str. Mănăstirii – str. Arcului.

Luni, 10 noiembrie, de la ora 19.00, la Colegiul Naţional „Ion Minulescu”, discuţii pentru zonabdul AICuza – str. Arcului – Centura Basarabilor – str. teiului – str. Cazărmii.

Marți, 11 noiembrie, de la ora 19.00, la Școala Generală „C-tin Brâncoveanu”, vor fi dezbătute modificările propuse pentru zona delimitată destr. Ecaterina Teodoroiu – str. Văilor – str. Cuza Vodă. 
Miercuri, 12 noiembrie, de la ora 18.30, la Școala Generală nr.3 sunt aşteptaţi slătinenii din zona bdul AI Cuza -str. Ecaterina Teodoroiu – str. Drăgăneşti – str. Tunari.

Joi, 13 noiembrie, de la ora 17.00, la Școala „George Poboran” municipalitatea va purta discuţii despre zona dintrestr. Cireaşov – str. Prelungirea Tunari – bdul AI Cuza – str. Nicolae Iorga – str. Artileriei.

Joi, 13 noiembrie, de la ora 19.00, la Colegiul Naţional „Radu Greceanu” sunt invitaţi la discuţii slătinenii pentru circulaţia rutieră pe str. Vederii, bdul Nicolae Titulescu (de la Kaufland în jos) şi din oraşul vechi.

Primăria Slatina a comandat un studiu de trafic menit să fluidizeze circulaţia rutieră în municipiu. O primă măsură a fost fixarea traficului rutier pe un singur sens de mers pe strada Sergent major Dorobanţu Constantin, pe care se va circula dinspre Palatul Finanţelor către sediul BCR. Autorităţile susţin că, dacă situaţia o va impune, astfel de sensuri unice vor apărea pe mai multe căi de acces din Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here