Siminica Mirea: „Le mulţumesc oltenilor pentru vot şi îi aştept în turul doi şi pe cei nehotărâţi”

Preşedintele PDL Olt, Siminica Mirea, co-preşedinte al ACL Olt, mulţumeşte electoratului din Olt care a ales să îl voteze pe candidatul Alianţei Creştin Liberale la preşedinţia României, Klaus Iohannis, dar şi electoratului care a optat pentru alţi candidaţi pentru responsabilitatea civică de a se prezenta la urne.

Contactată, joi, de Olt-Alert pentru a comenta rezultatele obţinute de candidatul ACL în primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, Siminica Mirea a spus că procentele adunate de Klaus Iohannis în ţară nu sunt rele şi le-a mulţumit alegătorilor din Olt care au optat pentru acesta, dar şi celor care au avut alte opţiuni „pentru că au dat dovadă de responsabilitate civică ieşind la vot”.

„Le mulţumesc în mod special oamenilor care l-au votat pe candidatul nostru, domnul Klaus Iohannis. Le mulţumesc şi celor care au votat cu alţi candidaţi, şi fac asta pentru că apreciez că ei au dat dovadă de o matură responsabilitate civică ieşind la vot”, a declarat reprezentanta ACL Olt, lansând îndemnuri ca, în turul al doilea, populaţia să se prezinte la urne în număr şi mai mare.

„În turul al doilea din 16 noiembrie îi aşteptăm la urne şi pe cei care duminica trecută au fost nehotărâţi, şi îi aşteptăm să ne fie alături în demersul nostru de a oferi României o altfel de politică, o altfel de abordare a lucrurilor, a politcii externe şi programelor de politică internă. Candidatul PSD-UNPR-PC este un candidat al sistemului, pe când candidatul nostru este o expresie populară nouă care pune capăt trecutului”, a mai spus Siminica Mirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here