Femeie rănită în incendiu la Osica de Sus, după ce a încercat să stingă singură focul

O femeie în vârstă de 83 de ani, din localitatea olteană Osica de Sus, a ajuns, duminică, la spital cu arsuri la mâini şi la faţă după ce locuinţa i-a luat foc şi după ce ea a încercat să stingă singură flăcările, înainte de sosirea pompierilor.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15.00. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum la bunurile dintr-o bucătărie, iar proprietara, care a încercat să stingă singură focul, prezenta arsuri de gradul I şi doi la mâini şi faţă. Intervenind cu o autospecială cu apă şi spumă, pompierilor le-a trebuit circa o oră să lichideze incendiul. 

„Militarii s-au deplasat la locul solicitării cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum la bunurile dintr-o bucătărie. Pompierii au reușit să lichideze incendiul, în limitele găsite, după aproximativ o oră. Au ars bunurile din bucătărie și tavanul acesteia pe circa trei metri pătraţi. Proprietara locuinței, în vârstă de 83 de ani, a încercat să stingă incendiul înainte de sosirea pompierilor și a suferit arsuri de gradul I și II la membrele superioare și la nivelul feței”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul Alin Băsăşteanu. Pacienta a fost transportată la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului Caracal.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă a incendiului, stabilită în urma cercetării la fața locului, este o butelie care prezenta scăpări de gaze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here