Ion Catrina pleacă de la conducerea Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Olt

Şeful Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor (DJEP) Olt, Ion Catrina, va părăsi această funcţie în prima zi a anului 2015, prin pensionare. Aleşii judeţului au luat act oficial de încetarea exercitării acestei funcţii în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean de joi.
 
„Începând cu data de 01.01.2015, încetează raportul de serviciu al domnului Catrina Ion, director executiv al irecţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Olt, prin îndeplinirea condiţiilor de pensionare pentru limită de vârstă”, se arată în proiectul de hotărâre aprobat deconsilierii judeţeni. Înainte de a se da citire documentului, preşedintele CJ Olt, Paul Stănescu, a ţinut să îi mulţumească lui Ion Catrina pentru activitatea depusă.
 
„Ţin să îi mulţumesc domnului Catrina pentru activitatea depusă ca director la Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor, pentru că şi-a făcut bine datoria. Îi urez sănătate şi La mulţi ani. Îl aşteptăm să mai vină pe la noi să ne mai înveţe câte ceva în domeniul în care a activat”, a spus preşedintele CJ Olt.
 
Ion Catrina ocupă funcţia de director executiv al CJEP Olt din februarie 2009, când a renunţat la un post important din SC Alro SA. Catrina a venit pe filieră liberală în postul de director, la invitaţia fostului preşedinte al PNL Olt, Ioan Ciugulea. După constituirea USL, postul a rămas în tabăra liberală în urma negocierilor din cadrul uniunii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here