IPJ Olt: Amenzi de aproape 140 de milioane de milioane lei vechi în ziua de Crăciun

În ziua de Crăciun, poliţiştii din au intervenit la aproape 150 de solicitări primite din partea cetăţenilor și au aplicat peste 50 de amenzi în valoare de aproape 14 000 de lei. 

În ziua de Crăciun, aproximativ 350 de poliţişti olteni au fost la datorie pentru ca întreaga comunitate să petreacă sfânta sărbătoare în condiţii de linişte şi siguranţă. Poliţiştii au intervenit la aproape 150 de solicitări primite din partea cetăţenilor, aplicând 56 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 14 000 de lei. 

„Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 56 de sancţiuni, în valoare de 13.999 de lei. Astfel, poliţiştii au intervenit şi au aplicat 17 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 38 pentru neregulile constatate în trafic, conform OUG 195/2002 şi una la alte acte normative”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul șef Claudia Radu.

Totodată, oamenii legii au reţinut un permis de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. 
Poliţiştii din cadrul IPJ Olt au constatat și patru infracţiuni, dintre care una în flagrant, una de natură judiciară şi două la regimul circulaţiei rutiere. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here