Moș Crăciun nu i-a uitat pe copiii din Găneasa, și nici părintele Neacșa pe cei nevoiași – FOTO

Şi în acest an, preotul Constantin Neacşa de la Parohia Izvoru, comuna Găneasa, împreună cu familia şi cu câțiva enoriaşi cu suflet, a înlesnit venirea lui Moş Crăciun la peste 100 de copii din sat care au primit cadouri. De asemenea, prin grija părintelui, mai multe familii nevoiașe au primit pachete cu alimente. 

Ca în fiecare an, în preajma Crăciunului, Moș Crăciun, chemat de părintele Constantin Neacșa, a bătut la mai multe uși din Parohia Izvoru, astfel că aproximativ 120 de copii s-au bucurat nespus să primească dulciuri, evident, după ce l-au colindat pe cel mai așteptat și iubit personaj în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

Familia Neacșa și mai mulți enoriași cu suflet mare au bătut și în poarta a 15 familii nevoiașe, cărora au încercat să le îndulcească sărbătorile dăruindu-le pachete cu alimente şi mâncare caldă.

„Alături de alimente, părintele din Izvoru a dăruit şi haine pentru copii, cu gândul de a face sărbătoarea Naşterii Domnului Iisus Hristos o bucurie împărtăşită, aceea de a dărui şi a primi”, au spus cei care au făcut parte din grupul care i-a însoțit pe părinte și pe Moș Crăciun. 

Preotul Constantin Neacșa organizează în fiecare an, de Crăciun și de Paști, astfel de acțiuni pentru copii și pentru cei cu care soarta s-a dovedit mai puțin bună.
 
 
 
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here