Tânărul care a ucis-o pe bătrâna din Dăneasa, arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile

Magistraţii Tribunalului Olt au admis, marţi, propunerea procurorilor de arestare preventivă în cazul tânărului de 20 de ani din Dăneasa care în urmă cu patru zile a ucis o bătrână aplicându-i mai multe lovituri cu toporul în cap. 

Magistraţii au emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile în cazul lui Cosmin Mihăiţă Sîrbu, dar măsura nu este definitivă, decizia putând fi contestată de inculpat la Curtea de Apel Craiova. 

Maria Manea, de 72 de ani, din satul Zănoaga, comuna Dăneasa, a fost găsită fără suflare, prezentând multiple leziuni craniene, în dimineaţa zilei de 3 ianuarie. Sub coordonarea unui procuror, poliţiştii au pornit în căutarea autorului, care, dispărut de acasă după crimă, s-a predat singur la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Bucureşti. 

Potrivit procurorilor, mobilul crimei ar fi fost bunurile de preţ pe care bătrâna, care trăia singură, le ţinea în casă. În seara de 2 ianuarie, inculpatul, înarmat cu un topor, a pătruns în curtea locuinţei victimei, a spart geamul de la balconul casei, a intrat în interior şi, întrucât victima a ieşit din cameră să vadă ce se întâmplă, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu toporul în zona capului, până când bătrâna a decedat. După faptă, tânărul a deposedat victima de bijuteriile pe care victima le avea asupra sa, luând şi alte bijuterii găsite în locuinţă. 
Dacă va fi găsit vinovat, autorul faptei ar putea ajunge după gratii pentru tot restul vieţii sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here