Jandarmii olteni au asigurat paza şi protecţia a zeci de transporturi de valori în ianuarie

Jandarmii din Olt au asigurat, în prima lună din acest an, paza şi protecţia a peste 70 de transporturi de valori, unele dintre ele efectuându-se şi în afara judeţului. În aceeaşi perioadă efectivele Jandarmeriei Olt au asigurat şi protecţia a trei transporturi speciale. 

Jandarmii din Olt au asigurat, în ianuarie, paza şi protecţia a 76 transporturi de valori, dintre care 73 astfel de transporturi s-au executat în judeţul Olt şi trei în afara judeţului. În această perioadă a fost asigurată paza şi protecţia a trei transporturi cu caracter special. 

Prin dispeceratul Jandarmeriei Olt au fost monitorizate cinci transporturi cu caracter special şi patru transporturi de valori asigurate cu pază cu efective de jandarmi, care au tranzitat judeţul Olt. 

„La reşedinţa unităţii şi sediile structurilor dislocate au fost organizate permanent echipaje de intervenţie, pregătite să intervină în caz de nevoie. Pe timpul executării transporturilor au fost adoptate dispozitive de pază şi protecţie mobile şi flexibile care, coroborate cu funcţionarea unor sisteme viabile de legături şi de intervenţie rapidă, au determinat creşterea potenţialului preventiv şi a eficienţei acestor misiuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de jandarmi Olt, locotenent-colonelul Emanuel Botan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here