Hoţi din locuinţe din Dăneasa şi Caracal, prinşi şi încarceraţi în arestul IPJ Olt

Doi tineri de 18, respectiv 23 de ani, au fost băgaţi după gratii după ce în ultimele luni au dat mai multe lovituri în locuinţele oamenilor, „aspirând” obiecte şi bani.
 

Judecătoria Caracal a emis mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 zile, împotriva unui tânăr de 23 ani, G. Alexandru, din comuna Dăneasa, care, în baza probatoriului administrat de poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Dăneasa, este bănuit că, în perioada iulie 2014 – ianuarie 2015, ar fi pătruns prin efracţie în locuinţele a trei persoane din aceeaşi localitate, de unde ar fi sustras cazane, bijuterii şi bani, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 13.500 lei. De asemenea, în cursul lunii decembrie 2014, tânărul este bănuit că a furat trei capre şi o oaie din apropierea unei stânei aparţinând unui cetăţean din comuna Radomireşti. 

Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Olt, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
 

Pentru aceeaşi infracţiune este cercetat şi un tânăr de 18 ani, din Caracal, după ce oamenii legii l-au prins, miercuri, furând dintr-o casă din oraş. Hoţul a fost observat de un vecin al victimei în timp ce forţa o fereastră a locuinţei şi a alertat Poliţia prin 112. 

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, hoţul, T. Florian, este bănuit că, în luna noiembrie 2014, ar fi sustras bunuri dintr-o locuinţă din Caracal, iar în noaptea de 2 spre 3 februarie, ar fi sustras aproximativ 1000 lei din tarabele dispuse în incinta Pieţei agroalimentare Caracal.

 

„Cel în cauză a fost reţinut şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Olt, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul Claudia Radu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here