Braconieri din Caracal şi Fărcaşele, prinşi la „lucru” pe Olt cu zeci de plase de pescuit

Poliţiştii de la Fălcoiu şi Fărcaşele care au acţionat, zilele trecute, în zona râului Olt pentru prevenirea si combaterea faptelor de braconaj piscicol, au prins la „lucru” două persoane care, deşi nu aveau autorizaţie, se foloseau de zeci de plase şi bărci pneumatice pentru a pescui în barajul de la Drăgăneşti.

„În timpul acţiunii, au fost depistaţi P. Gheorghe, de 47 ani, din municipiul Caracal, şi M. Paul, de 38 ani, din comuna Fărcaşele, care pescuiau pe răul Olt, având mai multe plase de pescuit şi bărci pneumatice, fără a deţine autorizaţie.  Asupra acestora s-au găsit 20 de plase de pescuit şi 19 kilograme de peşte, speciile caras, ştiucă şi şalău”, a spus ofiţerul de relaţii cu presa al IPJ Olt, comisarul şef Claudia Radu. . 
Bărcile şi plasele de pescuit au fost ridicate de oamenii legii în vederea continuării cercetărilor, iar peştele a fost deversat în râul Olt. 
 
Împotriva celor două persoane au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pescuit în scop comercial fără a deţine licenţă sau autorizaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here