Revine iarna: Oltul se va afla, vineri și sâmbătă, sub Cod Galben de ninsori și viscol

Județul Olt se va afla, de vineri, sub Cod Galben de precipitații însemnate cantitativ, ninsori și intensificări ale vântului. 

Atenționarea este valabilă pentru perioada 06 martie 2015, ora 16.00-07 martie 2015, ora 16.00. 

„În intervalul menționat vor cădea precipitații mai ales sub formă de ninsoare în toate zonele montane, în Oltenia, Muntenia centrul și sudul Moldovei, cea mai mare parte a Transilvaniei și în sudul Banatului. În restul teritoriului perciptațiile vor fi mixte”, informează meteorologii. 

În zona noastră, vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăși 50 de km/h, iar cantitățile de precipitații vor depăși, izolat, 30 de l/mp.

 

„Atenționarea meteo a fost trimisă comitetelor locale pentru situații de urgență din județ și instituțiilor care fac parte din Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, dar și societăților care se ocupă cu deszăpezirea la nivelul județului Olt. Pe timpul atenționării, comitetele locale pentru situații de urgență  din județ au obligația de a asigura permanența, cu personal specializat, la sediile primăriilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul Alin Băsășteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here