Felicia Man s-a retras din concursul pentru ocuparea funcţiei de şef al Inspectoratului Şcolar Olt

Felicia Man s-a retras din concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector general al inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Olt, post pe care îl ocupă în regim de interimat.

Şefa IŞJ Olt a confirmat informaţia, fără alte comentarii.

„Confirm informaţia că m-am retras din concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector general”, a declarat, pentru OLT-ALERT, Felicia Man, care nu a dorit să comenteze decizia. „Nu vreau să comentez. Este o decizie persoanlă şi nu vreau să comentez”, a afirmat ea, susţinând că acelaşi gest l-au făcut şi alţi candidaţi înscrişi în concurs. „în 70, 80% dintre judeţele în care s-a organizat concurs”.

Concursul pentru ocuparea funcţiilor de inspector general în mai multe judeţe se derulează în această perioadă la Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice

Felicia Man a fost singurul candidat înscris pentru funcţia de şef al IŞJ Olt. Profesor titular la catedra de chimie a Şcolii Generale „Ştefan Propopescu” din Slatina, ea este inspector general din 2012, când a fost numită pe post în locul liberalului Nicolae Drăghici. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here