CJP Olt: Paştele aduce mai devreme pensiile în aprilie. Vezi aici calendarul plăţilor

Casa Județeană de Pensii Olt anunţă că, şi anul acesta, pensiile vor sosi mai devreme, înainte de Paşte. Pensionarii care îşi primesc drepturile prin mandat poştal vor intra în posesia banilor în intervalul 6 – 10 aprilie, iar cei cărora veniturile le sunt virate în conturi bancare îşi vor primi pensia începând din 8 aprilie. 

Casa Județeană de Pensii (CJP) Olt informează că, în luna aprilie, pensiile din sistemul public, celelalte drepturi acordate în baza unor legi cu caracter special care se plătesc odată cu pensiile și drepturile veteranilor de război vor fi achitate înainte de Sărbătorile Pascale.

„Pentru pensionarii care încasează drepturile prin mandat poștal pensiile, drepurile prevăzute de legile cu caracter special și drepturile veteranilor de război se vor achita în intervalul 6-10 aprilie la domiciliul beneficiarilor și până în data de 29 aprilie la ghișeele subunităților poștale, în cazul celor avizați la domiciliu. Pentru pensionarii care încasează drepturile prin cont bancar, pensiile, drepurile prevăzute de legile cu caracter special și drepturile veteranilor de război se vor plăti începând din data de 8 aprilie”, se arată într-un comunicat al CJP Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here