Bărbatul din Pîrşcoveni care şi-a ucis soţia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul de 41 de ani din localitatea Pîrşcoveni care şi-a ucis, marţi după-amiază, soţia pe fondul unei crize de gelozie a fost reţinut şi, ulterior, arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.
Ilie Bacriş a fost prezentat, miercuri, Tribunalului Olt, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, solicitare admisă de magistraţi. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată de inculpat. Acesta şi-a ucis, marţi, soţia, Mădălina Bacriş, de 29 de ani, pe fondul unei crize de gelozie, aplicându-i mai multe lovituri de cuţit în diverse zone ale corpului. „La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul I.P.J. Olt, sub coordonarea unui procuror, care a stabilit că, în timp ce se aflau în locuință, pe fondul unor probleme familiale existente, bărbatul și-a înjunghiat soția, în vârstă de 29 ani, cu un cuțit, aceasta decedând”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, comisarul şef Claudia Radu.
Neînţelegerile dintre cei doi soţi au fost cunoscute şi de autorităţile locale, care au încercat să ajute familia Bacriş, fără rezultat, însă. Bărbatul se întorsese acasă cu o săptămână înainte, ros de gelozie după ce a aplecat urechea la unele zvonuri privind infidelitatea soţiei sale. 
„El m-a anunţat prin telefon că vine şi că nu ştiu ce va face. Eu am anunţat Poliţia, s-a efectuat şi o anchetă socială. După ce s-au reîntâlnit, i-am chemat la mine în birou, le-am spus că probleme de genul acesta doar în familie au rezolvare, nu prin implicarea unuia sau altuia. Marţi părea că se împăcaseră, au fost la şcoală, unde învaţă cei doi copii pe care îi au, au revenit acasă, au mâncat, după care s-a petrecut ceea ce s-a petrecut. El muncise prin Anglia o perioadă, strânsese bani, dar iată că sa întâmplat ce s-a întâmplat între ei şi rezultatul este cel pe care îl ştim”, a declarat primarul localităţii, Dumitru Matei.
În urma tragicului eveniment, doi copii minori au rămas fără mamă şi vor rămâne, o lungă perioadă, şi fără tată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here