Peste 30 de amenzi aplicate și 120 de misiuni efectuate de jandarmi, săptămâna trecută

Jandarmii olteni au sancţionat, săptămâna trecută, peste 30 de persoane, constatând 18 infracțiuni. La nivelul judeţului, peste 100 de jandarmi au acţionat, zilnic, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice.

Jandarmii olteni au aplicat, în perioada 27 martie – 2 aprilie, 29 de amenzi contravenţionale în valoare de peste 7.700 de lei şi șapte avertismente scrise. De asemenea, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 18 infracţiuni, dintre care opt în mod independent şi 10 în cooperare cu Poliţia, cu 16 de autori identificaţi.

În aceeași perioadă, peste 100 de jandarmi au acţionat zilnic, la nivelul judeţului Olt, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, activităţile însumând 120 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice şi cinci misiuni în cooperare cu alte instituţii. 

„Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt, locotenent-colonelul Emanuel Botan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here