Au sosit biletele de tratament pentru seria a cincea: 134 de pensionari olteni se vor putea trata în stațiuni

134 de pensionari din Olt vor putea pleca la tratament în stațiuni puse la dispoziție de autorități în cadrul celei de-a cincea serii. Lista care cuprinde numele solicitanților a fost afișată la sediul Casei Județene de Pensii (CJP) Olt și pe site-ul instituției.

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Olt pune la dispoziţia pensionarilor peste 134 de bilete de tratament în cadrul celei de-a cincea serii, cu plecare în perioada 21 – 25 aprilie. Cele mai multe bilete sunt pentru staţiunile Olăneşti, Călimăneşti-Căciulata şi Govora.

Biletele de tratament sunt valabile atât în unitățile hoteliere aparținând societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în anul 2015, cât și în unitățile hoteliere ale Societăţii de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă. 35 de bilete sunt pentru stațiunea Olănești, 22 de bilete – pentru Căciulata, 21 pentru stațiunea Govora, 16 pentru Călimănești, șapte pentru Pucioasa, cinci pentru Vatra Dornei, câte patru pentru Buziaș, Mangalia, Techirghiol și Tușnad,  trei pentru Amara, câte două pentru stațiunile Bala, Slănic Prahova, Covasna și Eforie Nord și un bilet pentru Sovata.

Lista biletelor a fost publicată la sediul CJP Olt, dar şi pe site-ul instituţiei, www.cjpolt.ro. Persoanele interesate pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt în zilele de luni și miercuri, între orele 8.00 – 16.30

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here