Autorii crimei de la Caracal rămân în libertate. După faptă, ei au fugit cu un autoturism furat

Autorii crimei petrecute în noaptea de duminică spre luni la Caracal nu au fost încă identificați de anchetatori, care au început urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, dar și pentru tâlhărie calificată, pentru că, în afară de crimă, făptașii au furat mai multe lucruri, printre care și un autoturism.

„Până în prezent autorii comiterii infracţiunilor nu au fost identificaţi. Ancheta continuă în cauză pentru stabilirea adevărului şi tragerea la răspundere penală a persoanelor vinovate, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, se precizează într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.
Crima căruia i-a căzut victimă un bărbat de 47 de ani a avut loc în noaptea de duminică spre luni în șantierul de pe centura ocolitoare a Caracalului, acolo unde omul, angajat al firmei care derulează lucrări în zonă, păzea materialele societății.  
„Din actul de sesizare rezultă că, în dimineaţa zilei de 06 aprilie 2015, în jurul orei 08:00, a fost găsită decedată o persoană, în apropierea punctului de lucru al societăţii SC PSG FORCE Bucureşti, aflat pe centura ocolitoare a oraşului Caracal, judeţul Olt. Din primele cercetări a rezultat că victima, T.V., în vârstă de 47 de ani, era paznic la societatea susmenţionată şi i-a fost sustras telefonul mobil. A rezultat totodată că din incinta societăţii a fost sustras un autoturism marca Ford Galaxi, precum şi 4 acumulatori auto”, susțin procurorii. 
Concluziile preliminare efectuate în cauză au evidenţiat că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat unui traumatism cranio­-cerebral acut deschis consecinţa unei agresiuni individuale, iar între leziunile traumatice şi deces există o legătură directă şi necondiţionată de cauzalitate. 

În cauză s-a început urmărirea penală sub aspectul infracţiunilor de tâlhărie calificată şi omor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here