FOTO / Trupa de teatru „Rege” a Colegiului Naţional „Radu Greceanu”, locul I pe ţară la „Scena talentelor”

Elevii trupei de teatru „Rege” a Colegiului Naţional „Radu Greceanu” din Slatina a obţinut, recent, locul I la Festivalul naţional de teatru „Scena talentelor”, organizat la Râmnicu Vâlcea.

Aflat la cea de-a VII-a ediţie, Festivalul naţional de teatru „Scena talentelor” a reunit anul acesta peste 1000 de actori elevi din toată ţara. Premiul I a fost adus la Slatina de trupa de teatru „Rege” a Colegiului Naţional „Radu Greceanu”, coordonată de profesoara Daniela Iancu şi premiată pentru piesa „Pisica verde”, de Elise Wilk.

 
Nu este pentru prima oară când trupa „Rege” este premiată. Anul trecut actorii de la Colegiul Naţional „Radu Greceanu” au ocupat, de asemenea, locul I la un concurs de teatru în cadrul Zilelor Eugen Ionescu de la Slatina, tot cu piesa „Pisica verde”. De altfel, piesa s-a bucurat de succes în mai multe rânduri, ori de câte ori a fost pusă în scenă.
 
Membrii trupei „Rege” care au jucat pe scena vâlceană sunt Theodora Pavel, Andrei Ciobanu, Rona Dumitrescu, Anca Ciurea, Bianca Moise, Diana Barbu, Vlad Cituran, Alexandru Mirea şi Ştefan Apostol.
 
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here