Colegiul „Alexe Marin” Slatina organizează o nouă ediţie a Concursului de matematică „Grigore Moisil”

Colegiul Tehnic „Alexe Marin” din Slatina va organiza, în data de 25 aprilie, la sediul instituției, cea de-a XI-a ediție a Concursului interjudețean de matematică aplicată „Grigore Moisil”. La ediţia precedentă au participat 100 de elevi din trei judeţe.

Concursul de matematică aplicată „Grigore Moisil” este recunoscut la nivel naţional, cu o rată bună de participare an de an, iar organizatorii speră ca şi ediţia din acest an să fie una de succes.
„Concursul este avizat de Ministerul Educaţiei și Cercetării Ştiinţifice și se regăsește în Calendarul activităților educative regionale și interjudețene nr. 31504/03.03.2015, poziția 1118 și se adresează elevilor din clasele IX – XII, profilul tehnic, profilul științe ale naturii, respectiv profilul servicii (programa M2)”, a declarat unul dintre profesorii coordonatori, Valeria Diaconu. 
Ediţia din acest an a concursului, coordonată de profesorii Nicolae Nicolaescu şi Valeria Diaconu, va fi prezidată de profesor universitar doctor Dumitru Bușneag, decanul Facultății de Matematică şi Ştiinte ale Naturii din cadrul Universității Craiova. Durata de desfăşurare a probei de concurs este de 120 de minute.
La ediția din 2014 au participat 100 elevi din 10 licee din județele Olt, Dolj și Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here