Elevi din nouă judeţe participă la Consursul „Medicii de mîine”, organizat de CN „Radu Greceanu” Slatina

Colegiul Naţional „Radu Greceanu”din Slatina va organiza, sâmbăta viitoare, cea de-a IV-a ediţie a Concursului interjudeţean de anatomie ,,Medicii de mâine”, coordonat de profesor Mariana Mihai.
 
Concursul vizează elevii de gimnaziu şi liceu pasionaţi de biologie, care doresc sa urmeze o carieră în domeniul medical.

În cursă pot intra, pentru secţiunea gimnaziu, elevi din clasa a VII-a si a VIII-a (materia studiindu-se în clasa a VII-a), iar pentru secţiunea liceu elevii din clasele a XI-a si a XII-a (materia studiindu-se în clasa a XI-a), potrivit unui comunicat de presă al Colegiului Naţional „Radu Greceanu”

La concurs şi-au anunţat participarea elevi din nouă judeţe, respectiv din Arad, Argeş, Dolj, Timiş, Gorj, Mehedinţi, Teleorman, Vîlcea şi Olt.
 

Concursul, organizat an de an la iniţiativa profesorilor de biologie din colegiu şi cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, este posibil şi unor sponsori care au răspuns cu generozitate solicitării organizatorilor. Astfel, elevii care obţin premiul I, II şi III primesc medalie de aur, stetoscop si tensiometru, iar câştigătorii menţiunilor, care se acordă la 20% din totalul participanţilor, vor primi medalii de argint şi stetoscoape. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here