Lavinia Şandru divorţează de Darius Vâlcov, potrivit unei apropiate a vedetei de la Realitatea TV

Lavinia Şandru a decis să divorţeze de soţul ei, fostul ministru al Finanţelor Darius Vâlcov, după ce acesta a fost arestat. Cei doi nu mai formau un cuplu de ceva vreme, însă nu divorţaseră oficial, chiar dacă Darius Vâlcov o înşelase pe Lavinia Şandru, scrie cancan.ro, citat de comisarul.ro.

Anul trecut, cancan.ro anunţa, în exclusivitate, faptul că cei doi soţi nu mai locuiesc împreună şi nici nu mai formează un cuplu. La acea vreme, Lavinia Şandru nega aceste informaţii, fără a avea o siguranţă de sine, potrivit jurnaliştilor de la cancan.ro. Ei bine, la începutul acestei luni colegul de muncă al Laviniei Şandru de la Realitatea TV Rareş Bogdan confirma că aceasta nu mai este împreună cu soţul său de câţiva ani.

„Fata asta nu mai are cu Darius Vâlcov de vreo 5-6 ani nimic! N-ați văzut că sunt tot felul de manechine, de miss-uri, arătări, în viața omului? A, că ea și-a asumat că e tatăl fetiței? Foarte frumos gest, excepțional din partea ei”, spunea, în direct, Rareş Bogdan.

Dacă în tot acest timp Lavinia Şandru nu a fost hotărâtă să ia decizia divorţului, după ce a aflat cu ce se ocupă soţul ei, prezentatoarea TV a decis să pună capăt mariajului. „S-a trezit dintr-o dată cu o mulţime de lucruri pe cap. Chiar dacă nu mai era cu Vâlcov, situaţia a afectat-o foarte mult pentru că au un copil împreună. Lavinia a trebuit să îi explice fiicei sale ce se întâmplă cu tatăl ei, pentru că puştoiaca ar fi putut să audă de la televizor, fie un coleg i-ar fi putut spune la şcoală. Ca orice copil, nu a reacţionat foarte bine, mai ales că îşi iubeşte tatăl. Pe deasupra, Lavinia a fost nevoită să îi suporte şi pe cei care au acuzat-o că ştia cu ce se ocupa soţul ei, ceea ce nu este deloc adevărat. Va divorţa cu siguranţă cât de curând, este hotărâtă”, a declarat, pentru cancan.ro, o apropiată a Laviniei Şandru.

 Darius Vâlcov şi Lavinia Şandru s-au căsătorit în urmă cu 10 ani, avându-i la naşi de cununie pe Cozmin şi Gabriela Guşă. După un an de mariaj a venit pe lume fiica lor, Sara Gabriela. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here