Sute de posturi vacante la Bursa generală a locurilor de muncă în Olt. Ce meserii se caută

Peste 40 de firme din Olt pun la bătaie sute de posturi vacante la Bursa generală a locurilor de muncă ce va fi organizată, în 24 aprilie, de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă la Slatina şi Caracal.
 
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt a contactat de 67 de agenţi economici, din care 45 şi-au anunţat participarea Bursa generală a locurilor de muncă ce va fi organizată vineri, 24 aprilie, la Slatina şi Caracal, punând la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă 410 locuri de posturi vacante. 55 de locuri de muncă vacante sunt pentru persoane cu studii superioare.
 
Meseriile căutate de agenţii economici participanţi sunt cele de director comercial, modelier confecţii, inginer mecanic, economist, inginer chimist, inginer în construcţii, inginer TCM, inginer metalurgie neferoasă, şef birou financiar, farmacist, psiholog, confecţioner asamblor articole din textile, sudor, lăcătuş-mecanic, electrician, instalator apă-canal, electromecanic, contabil, operator calculator, manipulant mărfuri, agent de vănzări, secretară, fierar-betonist, dulgher, coafor, vânzător, bucătar, ospătar, barman. Sunt căutaţi, de asemenea, şi muncitori necalificaţi.

„Bursa Generală a Locurilor deMuncă se adreseaza tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung. Agenţii economici care vor participa la Bursă vor avea prilejul să-şi recruteze personal direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă”, a declarat, prin intermediul unui comunicat de presă, directorul executiv al AJOFM Olt, Cristinel Cîrloganu.

Evenimentul va fi organizat vineri, începând cu ora 09.00, în Slatina, la Casa de Cultură a Sindicatelor, şi la Caracal, în sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here