Un bărbat de Olt, prins de poliţiştii de frontieră conducând un autoturism furat în Franţa

Un bărbat din Olt a fost prins de poliţiştii de frontieră conducând o autoutilitară furată în Franţa. Maşina a fost descoperită de poliţişti pe raza localităţii Studina, în timpul unei razii derulate tocmai pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate.
 
Acţiunea poliţiştilor din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Corabia s-a derulat marţi pe mai multe artere de circulaţie din sudul judeţului. Printre maşinile oprite de oamenii legii s-a numărat şi o autoutilitară care circula pe DN 54, pe raza localităţii Studina.
 
„Astfel, în jurul orelor 14.30 au oprit în trafic pentru control pe DN 54, pe raza localităţii Studina, o autoutilitară marca Mercedes de culoare albă, condusă de un cetăţean român, în vârstă de 31 ani, domiciliat pe raza judeţului Olt. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoutilitara figurează ca fiind declarată furată din Franţa din data de 09.04.2015”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Olt, comisarul şef Florian Furculescu.  

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul, în valoare de 28.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Corabia, până la finalizarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here