Strada Piteşti din Slatina intră în reabilitare. Autorităţile vor cheltui 1,2 milioane de lei

Consilierii locali ai Slatinei au aprobat, în ultima şedinţă a legislativului local, studiul de fezabilitate şi indicatorii tehnico – economici pentru reabilitarea străzii Piteşti, în zona caselor. Valoarea investiţiei este de peste 1,2 milioane de lei şi va fi suportată din bugetul local.
 
Iniţiativa îi aparţine viceprimăriţei Mihaela Stana, care a preluat atribuţiile de primar al municipiului după ce edilul-şef al Slatinei, Minel Prina, a fost suspendat din funcţie, fiind arestat la domiciliu pentru complicitate la trafic de influenţă în dosarul în care fostul ministru al Finanţelor Darius Vâlcov este urmărit penal pentru o şpagă de două milioane de euro. 
 
„Se aprobă Studiul de fezabilitate şi indicatori tehnico – economici pentru obiectivul ,,Reabilitare strada Piteşti (zona case) din municipiul Slatina, judeţul Olt, conform anexei”, se arată în proiectul de hotărâre.
 
Strada de ieşire din municipiu spre Piteşti va fi reabilitată pe o distanţă de aproape 1,3 kilometri, în zona caselor, costul total al investiţiei fiind de peste 1,2 milioane de lei. Banii vor fi puşi la bătaie din bugetul local, potrivit proiectului de hotărâre.
 
Strada Piteşti este una dintre cele mai deteriorate căi de acces din Slatina, dat fiind că artera este folosită de camioanele de mare tonaj care ocoleşte municipiul-reşedinţă de judeţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here