Gheorghe Moise, revocat din funcţia de co-preşedinte al PNL Slatina. El a fost înlocuit de Marian Căruntu

Gheorghe Moise, co-preşedintele PNL Slatina, aripa PDL, a fost revocat din funcţie marţi seară. Propunerea a fost făcută ad-hoc, în urma atacurilor la adresa unor colegi de partid. Moise a fost înlocuit de Marian Căruntu, care va ocupa interimar funcţia pe o perioadă de şase luni.
 
Revocarea lui Gheorghe Moise a fost propusă şi adoptată în biroul municipal al PNL Slatina ad-hoc, după o ieşire tensionată a acestuia împotriva unor colegi. De altfel, nu este pentru prima oară când Moise lansează atacuri virulente la adresa colegilor de partid, susţin surse din cadrul partidului. Pe de altă parte, lui Gheorghe Moise i s-a imputat şi lipsa de implicare în munca politică.
 
Decizia de revocare din funcţie a fost validată miercuri după-amiază de Biroul Politic Judeţean. 
 
„Într-adevăr, miercuri după-amiază s-a validat revocarea lui Gheorghe Moise din funcţia de co-preşedinte al PNL Slatina. A avut şi atacuri la adresa colegilor, dar, după părerea mea, în primul rând lui i s-a imputat neimplicarea în munca politică. Probabil că nu poate mai mult, asta este. Nu a fost exclus din partid, a pierdut doar funcţia”, a declarat co-preşedintele PNL Corabia, George Ciucu, prim-vicepreşedinte al fostului PDL Olt.
 
Locul lui Gheorghe Moise este ocupat acum de Marian Căruntu, fost prim-vicepreşedinte al fostului PDL Slatina, în prezent membru în cadrul Comitetului Judeţean al PNL Olt. Căruntu se numără printre persoanele care ar putea intra în cursa electorală pentru funcţia de primar al municipiului Slatina la alegerile locale din 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here