Fiul procurorului Ştefan Noajă, trimis în judecată, în stare de arest, pentru trafic de droguri

Fiul procurorului Ştefan Noajă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, Bogdan Noajă, şi prietenul acestuia, Vasile Pădureţu, au fost trimişi în judecată de procurorii DIICOT Olt. Cei doi se află în arest preventiv de peste trei săptămâni. 

Dosarul în care Bogdan Noajă şi Vasile Pădureţu sunt acuzaţi de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic ilicit de droguri de risc, şi efectuarea fără drept şi cu intenţie, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive a ajuns pe masa magistraţilor de la Tribunalul Olt. Cei doi se află în arest preventiv din data de 6 mai, Curtea de Apel Craiova respingându-le contestaţiile la această măsură dispusă de instanţă.

Bogdan Noajă (19 ani) şi Vasile Pădureţu (22 ani), au fost arestaţi preventiv în data de 6 mai după ce, cu o zi înainte, ei fuseseră reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic ilicit de droguri de risc. Cei doi au fost ridicaţi în cadrul unui flagrant în timp ce ridicau de la un oficiu poştal din oraşul Piatra Olt două colete care conţineau droguri.
 

Potrivit procurorilor, începând cu anul 2014, pe lângă droguri de risc, membrii grupului infracţional au comercializat fără drept şi produse succeptibile de a avea efecte psihoactive, pretinzând sau disimulând că acestea sunt produse autorizate potrivit legii sau a căror comercializare este permisă de lege. În cadrul grupului a fost cooptat şi suspectul Vasile Pădureţu.

Oamenii legii mai spun că drogurile erau distribuite în mai multe zone din Slatina, cu precădere în zona Colegiului Naţional „Ion Minulescu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here