Postul de şef al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Olt, scos la concurs de ANAF

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a scos la concurs posturile de şef de administraţie a finanţelor publice din mai multe judeţe, printre care se numără şi Oltul.

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) va organiza, în data de 16 iunie, concurs de promovare pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere vacante de şef de administraţie a finanţelor publice din 10 judeţe, printre care se numără şi postul de şef al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Olt. Celelalte judeţe sunt Braşov, Sibiu, Dolj, Maramureş, Vrancea, Iaşi, Vaslui, Brăila şi Neamţ. 

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 66 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici. Bunăoară, cei interesaţi trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă într-unul dintre domeniile ştiinţelor economice, ştiinţelor juridice sau în specializarea administraţie publică. Este nevoie ca cei care vor intra în concurs să aibă şi studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 3 ani, să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I şi să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată, în condiţiile legii.

Postul de şef al AJFP Olt este ocupat, din 2012, în regim de interimat, de Florin Diaconescu, care s-a înscris deja la concurs. ANFP a scos la concurs şi posturi de şefi ai inspecţiei fiscale din cadrul administraţiilor finanţelor publice, cel din cadrul AJFP Olt fiind ocupat în prezent de Victoria Radu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here