Cătălin Rotea a preluat, recent, conducerea Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Olt

Cătălin Rotea, fost prefect de Olt, şef de cabinet al ministrului Finanţelor Publice şi consilier în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionalea revenit în judeţ pentru a prelua conducerea Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor.

Cătălin Rotea a fost numit recent director executiv al Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor, funcţie ocupată anterior de Ion Catrina, care a ieşit la pensie, şi, temporar, de Marian Cătănoiu. Rotea a fost numit începând cu data de 28 mai, vineri el preluând, la propriu, atribuţiile de şef. Surse apropiate acestuia susţin că el se va implica serios şi în activitatea politică a PSD Olt.

Fost membru al PNL, Cătălin Rotea a ocupat, în 2013, funcţia de comisar şef al Gărzii de Mediu Olt şi pe cea de prefect al judeţului Olt, în perioada septembrie 2013 – martie 2014. El părăsit PNL în favoarea PSD în toamna anului trecut, când a devenit şef de cabinet al ministrului Finanţelor Publice. La jumătatea lunii trecute, el s-a mutat la Ministerul Dezvoltării Rurale şi Administraţiei Publice, pe un post de consilier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here