Fiul şefului Cantinei Sociale din cadrul Primăriei Caracal, trimis în judecată pentru trafic de droguri

Ciprian Victor Constantin Dinu, de 28 de ani, fiul lui Viorel Dinu, inspector în cadrul Primăriei Caracal şi şeful Cantinei Sociale a municipiului, a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT Olt pentru trafic internaţional de droguri.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Olt, sub numărul 1864/104/2015. Ciprian Victor Constantin Dinu este acuzat de procurori că a introdus în ţară droguri de mare risc care urmau să ajungă pe teritoriul altor state.
 
Tânărul a fost prins în flagrant, la începutul lunii aprilie, împreună cu un complice, în timp ce ridicau de la Poşta Caracal cinci colete în care se găseau stupefiante. Drogurile ridicate de procurori proveneau din Etiopia și Kenya şi urmau să ajungă, potrivit anchetatorilor, pe pieţe din Austria şi Anglia. Potrivit procurorilor, contactele externe ar fi fost stabilite de Ciprian Dinu, care s-a aflat nu demult în Kenya.
 
Procurorii au făcut, în 2 aprilie, şi două percheziţii la domiciliile celor doi suspecţi, de unde au ridicat mai multe telefoane mobile, memory stick-uri, muguri de cannabis, dar și alte tipuri de droguri.
 
Dacă va fi găsit vinovat, Ciprian Dinu riscă până la 15 ani de închisoare. Primul termen de judecată a fost fixat pentru miercuri, 10 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here