Jandarmii olteni au aplicat peste 60 de amenzi şi au depistat 17 infractori „la lucru” în doar o săptămână

Jandarmii olteni au sancţionat, săptămâna trecută, aproape 100 de persoane, constatând 17 infracțiuni. La nivelul judeţului, aproape 100 de jandarmi au acţionat, zilnic, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice.

Jandarmii olteni au aplicat, în perioada 26 iunie – 2 iulie, 69 de amenzi contravenţionale în valoare de peste 22.000 lei şi 16 avertismente scrise. De asemenea, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 17 infracţiuni, dintre care patru înfracțiuni în mod independent şi 13 în cooperare cu Poliţia, cu 17 de autori identificaţi.

În aceeași perioadă, aproape 100 de jandarmi au acţionat zilnic, la nivelul judeţului Olt, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, activităţile însumând 163 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.

„Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt, locotenent-colonelul Emanuel Botan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here