Primarul din Vlădila s-a autodenunţat public: Noul sediu al primăriei, realizat de firme înfiinţate la îndrumarea sa

Noul sediu al Primăriei Vlădila a fost ridicat de două firme din localitate despre care primarul comunei, Marian Tocea, spune că au fost înfiinţate la îndrumarea sa. 

Autodenunţul edilului a ieşit involuntar din gura acestuia în faţa a sute de localnici, dar şi în prezenţa a trei deputaţi, Dan Ciocan, Virgil Delureanu şi Alexandru Stănescu, a preşedintelui Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu, dar şi a prefectului de Olt, Silviu Neacşu, care au participat, vineri, la inaugurarea noului sediu al primăriei. 

„Mulţumesc constructorilor care nu sunt din Bucureşti sau Slatina, ci sunt din comuna Vlădila; i-am îndrumat să îşi înfiinţeze firme şi e realizat (sediul primăriei – n.r.) de oamenii noştri din comună”, a spus, în faţa mulţimii, primarul Marian Torcea.

Nimeni nu a sesizat, însă, în discursul edilului, incompatibilitatea între calitatea sa de primar şi firmele care au executat lucrările la sediul primăriei după ce ele au fost înfiinţate la îndrumarea celui care conduce localitatea. Oamenii au reţinut aspectul doar ca pe un lucru pozitiv potrivit căruia o investiţie a fost realizată de oameni ai locului. Sensul celor declarate de edil ridică, însă, multe semne de întrebare.

Valoarea lucrărilor demarate în 2013 s-a cifrat la circa şapte miliarde de lei vechi, jumătate din bugetul local, jumătate de la Ministerul Dezvoltării Regionale. 

1 COMENTARIU

 1. Destept si smecher primarul asta din Vladila.
  Si a facut plinul baiatul doar a avut prima dioscoteca din sat , stie el cume cu evaziunea si furatul….
  Sa nu mai spun ca , cu ce i 7 miliarde facea doua sedii nu unul .
  Apa in localitate nu trage , avea nevoie de sediou boieresc naparca.
  Sa nu mai vorbim de PUG care nici pana in ziua de zi nu la finalizat, sa nu mai vorbim ca habar nu are cat teren si pe unde vine are in localitate, sa nu mai spun de autorizatiile de constructii etc…
  bisnitar intr-un cuvant

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here