FOTO/VIDEO Clubul nautic „Plaja Olt” din Slatina va fi deschis pe 15 august. Tarife şi dotări

Clubul nautic şi de agrement „Plaja Olt” din Slatina va fi deschis oficial publicului începând cu 15 august, a anunţat, marţi, managerul public al municipiului, Cristiana Şerban, în cadrul unei întâlniri cu presa prin care a fost marcat închiderea proiectului finanţat din fonduri europene. Multe dintre tarifele prevăzute pentru populaţie sunt pipărate, dar reprezentanţii municipalităţii afirmă că preţurile pot suferi modificări dacă populaţia va face recomandări în acest sens.

„În acest moment, se finalizează proiectul «Amenajare Club Nautic şi de Agrement Plaja Olt». Proiectul a fost finanţat prin Programul Operaţional Regional, a fost un proiect ambiţios de peste 34 de milioane de lei, cu o finanţare nerambursabilă de 50% din cheltuielile eligibile. Implementarea a durat 43 de luni, a fost un proiect anevoios şi mare şi şi-a propus să creeze o structură turistică şi de agrement la nivelul municipiului Slatina, care să atragă turişti, care să atragă oameni în Slatina, care să ofere un punct de interes în Slatina”, a declarat, marţi, Cristiana Şerban, manager public în cadrul Primăriei Slatina, care a precizat că se speră ca deschiderea oficială a clubului să aibă loc pe 15 august.
 
Dotări
 
Proiectul are o valoare totală de peste 34,2 milioane de lei, partea de cofinanţare eligibilă a Primăriei Slatina fiind de 9.383.03 lei, a detaliat managerul public din cadrul primăriei. Cristiana Şerban a înşirat şi lista dotărilor din cadrul clubului. Astfel, Clubul nautic şi de agrement „Plaja Olt” este dotat, printre altele, cu un centru de fitness, fântână decorativă, centru SPA de 113 mp, piscine pentru adulți și copii, vestiare și cazări pentru caiac canoe, teren de minifotbal cu gazon sintetic, teren de tenis, teren de beach volley cu tribune pentru spectatori, teren de minigolf cu 15 piste, teren pentru tir cu arcul, pistă de cicloturis, pistă pentru rolleri, pista pentru caiac canoe lungă de 1000 metri, cu opt culoare si unul pentru antrenament, debarcader pentru hidrobiciclete, veliere şi bărci cu motor etc.
 
Tarife
 

Tarifele propuse de municipalitate pentru utilizarea terenurile de sport şi a celorlalte dotări ale clubului sunt unele pipărate pentru buzunarele slătinenilor, lucru recunoscut şi de oficialităţi, însă ele pot fi modificate în urma unor recomandări pe care reprezentanţii primăriei le aşteaptă de la populaţie. Sumele prevăzute într-un proiect de hotărâre supus dezbaterii publice sunt următoarele. 

• vânzare bilete meciuri, evenimente sportive – 10 lei pe bilet; 
• piscine adulţi – 20-30 lei; 
• piscine copii – 10-20 lei; 
• piscine umbrele – 10-20 lei; 
• piscine şezlonguri – 10-20 lei; 
• parcare – 10-20 lei / oră; 
• hidrobiciclete – 40 lei / oră; 
• tir cu arcul – 20 lei / oră; 
• teren minigolf – cinci lei / oră; 
• teren tenis – 150 lei / oră; 
• teren fotbal – 150 lei / oră; 
• biciclete – 15 lei / oră; 
• role – 10 lei / oră; 
• bărci cu vele pentru copii – 30 lei / oră; 
• bărci cu vele pentru adulţi – 30 lei / oră; 
• miniscutere apă – 50 lei / oră. 
Preţul unui abonament pentru 12 şedinţe de fitness costă 200 de lei, în vreme ce costul unei şedinţe ocazionale este de 10 lei. Un abonament de cinci şedinţe la saună valorează 50 de lei, iar o şedinţă ocazională costă 10 lei. Un masaj la centrul SPA costă cinci lei, împachetările au acelaşi preţ, ca şi tratamentele efectuate aici de personalul de specialitate.
 
„Unele preţuri sunt mari, este adevărat, dar noi aşteptăm recomandări de la slătineni, astfel că ele pot fi modificate”, a subliniat Cristiana Şerban.
 
Clubul nautic va avea 45 de angajaţi, Clubul Sportiv Municipal, cel care deţine în administrare Plaja Olt, primind, deja, cereri pentru înscrierea la consurs.
 
„În perioada 28 iulie 10 august se depun cereri pentru înscrierea la concurs. Sperăm ca, începând din data de 1 septembrie, acest clus să fie funcţional”, a declarat directorul CSM, Cristian Ciobanu.
 
 
 
 
 
[iframe width=”420″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/QybMKMx5myA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here