Imobilele mai multor staţii ale Ambulanţei Olt, preluate de Consiliul Judeţean pentru modernizare

Consiliul Judeţean Olt va prelua în domeniul public imobilele unor staţii ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă pentru ca, în urma unor investiţii, acestea să funcţioneze la parametri mai ridicaţi.
 
Este vorba de imobile, construcţii şi terenuri, ale staţiei de salvare din Corabia şi ale substaţiilor din Caracal şi Balş, care vor fi preluate din domeniul public al autorităţilor administraţiei publice locale în domeniul public al judeţului, urmând ca Consiliul Judeţean Olt să investească în modernizarea acestor obiective. În acest sens, aleşii judeţului au aprobat, joi, un proiect de hotărâre care prevede procedura de preluare a acestor imobile.

 

„Este o procedură pentru toate terenurile şi imobilele staţiilor de salvare din judeţ să intre în patrimoniul Consiliului Judeţean pentru a le aduce la standarde. Vorbim de spaţii, terenuri şi clădiri care au fost ale consiliilor locale şi acestea nu au bani să le reabiliteze conform normelor şi să le pună la dispoziţia Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Atunci, am iniţiat aceste proiecte astfel încât toate clădirile şi terenurile spaţiilor de salvare să treacă în administrarea Consiliului Judeţean. Ca să putem face investiţii şi să le aducem la standarde normale de funcţionare, trebuie să le avem în proprietate. Este un proiect pentru comunitate, iar consiliile locale şi-au dat acordul în acest sens”, a explicat, în şedinţă, la întrebările unor consilieri judeţeni, Marius Oprescu, vicepreşedinte al CJ Olt. 

 
Preluarea imobilelor în discuţie de către Consiliul Judeţean se va realiza prin protocoale încheiate între forul administrativ al judeţului şi forurile administraţiei publice locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here