Primăria Slatina deschide puncte de lucru în oraş. Primul contact cu oamenii a fost stabilit în Clocociov

Reprezentanţi ai direcţiilor şi serviciilor din cadrul Primăriei Slatina vor sta la dispoziţia cetăţenilor, câte două zile pe săptămână, la punctul de lucru din cartierul Clocociov, în incinta fostei Şcoli Postliceale Sanitare de Stat. Slătinenii din acest cartier vor avea posibilitate să-şi plătească impozitele şi taxele sau să-şi găsească rezolvarea altor probleme, fără a se mai deplasa la sediile municipalităţii.

 Oficiul municipalităţii a fost inaugurat, marţi, de primarul interimar al Slatinei, Emil Popa. La eveniment au participat şi reprezentanţi ai Salubris şi ai Companiei de Apă Olt, slătinenii având posibilitatea să achite facturile către aceste societăţi şi să reclame eventuale probleme.

„Mi se pare normal ca municipalitatea să vină aproape de cetăţean. Ideea înfiinţării acestui punct de lucru a plecat de la o discuţie cu cineva care locuieşte în această zonă şi care îmi mărturisea că îi este foarte greu să meargă pe strada Toamnei să plătească impozitele, având în vedere şi vârsta înaintată. Fiecare direcţie a primăriei va avea, aici, câte două zile de lucru, pe săptămână. În plus, voi discuta cu domnii directori de la Compania de Apă şi Salubris să deschidă şi ei un birou pentru plata facturilor, pentru a veni astfel în sprijinul celor care nu sunt găsiţi acasă de încasatorii de teren”, a declarat Emil Popa.

Următorul punct de lucru al Primăriei Slatina se va deschide în cartierul Satu Nou.

„Este o fostă şcoală, o clădire care este dezafectată, în prezent. Acolo încercăm să reabilităm puţin şi la 1 octombrie să inaugurăm şi acest nou punct”, a mai precizat Emil Popa.

Programul de lucru al Direcţiilor Primăriei Slatina, în cadrul Oficiului Clocociov, este de luni până joi, între orele 8.00-16.45, iar vineri de la 8.00 la 14.00.

Luni, pot fi găsiţi angajaţii Serviciului Juridic, cei ai Compartimentului de Fond Funciar şi cei ai Direcţiei Administrarea Domeniului Public şi Privat (DADPP).

Marţi, vin angajaţii Direcţiei Economice, cei ai Poliţiei Locale, cei ai Serviciului de Stare Civilă şi cei ai DADPP.

Miercuri: Direcţia de Protecţie şi Asistenţă Socială (DPAS), Salubris, Compania de Apă Olt, Direcţia Administraţia Străzilor şi Iluminat Public.

Joi: Urbanism, Serviciul Juridic, Compartimentul Fond Funciar, DADPP.

Vineri: Direcţia Economică, Poliţia Locală, DPAS, Serviciul Stare Civilă, DADPP.

Sursa: gazetanoua.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here