Colegiul Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu” Slatina a început noul an şcolar cu director nou

Printre directorii de şcoli şi licee înlocuiţi în funcţie înaintea începerii noului an şcolar se numără şi şefa Colegiului Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu” din Slatina, Carolina Guraliuc, locul său fiind luat de Adina Gruia.

Carolina Guraliuc a asigurat în mai multe rânduri conducerea Colegiul Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu” şi, de fiecare dată, s-a achitat onorabil de sarcinile funcţiei, susţin mai multe cadre didactice. De altfel, luni, în cadrul ceremoniei de deschidere a noului an şcolar 2015 – 2016, şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, Felicia Man, a ţinut să-i mulţumească în mod special Carolinăi Guraliuc pentru activitatea depusă în ultimii ani ca directoare a colegiului. 

„Ţin să mulţumesc în mod special unei persoane aici de faţă pentru activitatea depusă: este vorba de doamna Carolina Guraliuc, căreia îi mulţumesc pentru tot ceea ce a făcut în acest colegiu”, a spus Felicia Man. 

De altfel, Inspectoratul Şcolar Judeţean a operat schimbarea din funcţie a circa 30 de directori de licee, şcoli gimnaziale şi grădiniţe, printre motivele invocate numărându-se rezultatele slabe obţinute la învăţătură şi management defectuos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here