Poliţiştii şi jandarmii îşi vor intensifica patrulările în zonele localurilor de alimentaţie publică din Slatina

Patrulările poliţiştilor locali, ale lucrătorilor IPJ şi jandarmilor vor fi intensificate în zonele mai multor localuri de alimentaţie publică din Slatina unde în ultima perioadă au fost înregistrate, mai ales pe timpul nopţii, frecvente cazuri de tulburare a ordinii publice. Decizia a fost luată, miercuri, de Comisia locală de ordine publică, de la întrunirea căreia nu au lipsit şefii poliţiştilot şi jandarmilor la nivelul judeţului.

Membrii comisiei au luat în discuţie, cu precădere, situaţiile negative semnalate în vecinătatea restaurantului Afrodita, care funcţionează, vizavi de sediul Finanţelor Publice, în imobilul administrat de familia deputatului liberal Gigel Ştirbu, a barului Old Hound Pub, a terasei Shelter Pub şi a restaurantul Grădişte Hill, frecventat şi de fostul ministru al Finanţelor Darius Vâlcov. De altfel, patrulările în sistem integrat vor fi intensificate în toate cartierele slătinene cunoscute cu grad ridicat de risc, în special pe timpul nopţii. 

„În afara intensificării patrulărilor în zona acestor localuri s-a decis atenţionarea administratorilor acestora asupra obligaţiilor legale în ceea ce priveşte respectarea legislaţiei în vigoare”, afirmă şeful Poliţiei Locale Slatina, Adrian Pop. 

Asigurarea pazei în zona unităţilor de învăţământ a fost un alt punct important al discuţiilor, capitol la care va fi organizată o şedinţă cu toţi directorii de şcoli în vederea cunoaşterii gradului şi a modului în care este realizată siguranţa şcolară, precum şi identificarea cauzelor şi condiţiilor ce generează violenţă în incinta şi în zona adiacentă a instituţiilor de învăţământ. Autorităţile vor avea în grijă şi verificarea existenţei indicatoarelor şi marcajelor rutiere de atenţionare a conducătorilor auto şi a pietonilor în zona unităţilor de învăţământ.

Fluidizarea traficului rutier şi a modului în care conducătorii auto parchează autoturismele în zona Pieţei Agroalimentare Zahana a fost o altă problemă pusă în discuţie şi la care se vor căuta soluţii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here