ACŢIUNI PREVENTIVE Săptămâna Prevenirii Criminalităţii – misiune îndeplinită de poliţiştii din judeţul Olt

Ultima zi a Săptămânii Prevenirii Criminalităţii, vineri, a fost dedicată siguranţei rutiere şi a urmărit informarea tuturor participanţilor la trafic asupra unor conduite civice şi morale pe care trebuie să le adopte, indiferent de calitatea pe care o au – conducători auto, pietoni, mopedişti etc. 


Astfel, în zona Fântâna Speranţei din municipiul Slatina, poliţiştii au derulat acţiuni preventive în rândul conducătorilor auto şi a pietonilor, prin distribuirea de materiale informative. 

„O activitate informativ preventivă a fost desfăşurată şi în rândul elevilor de la Colegiul Naţional “Ion Minulescu” Slatina, vizând, de asemenea, legislaţia rutieră, cauzele şi condiţiile favorizatoare ale accidentelor”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţia Judeţean Olt, comisarul şef Claudia Radu. 
Pe parcursul întregii săptămâni, în cadrul evenimentului naţional intitulat „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”, poliţiştii au desfăşurat o serie de activităţi, în tot judeţul, pentru prevenirea delincvenţei juvenile, infracţiunilor contra patrimoniului, criminalităţii organizate, precum şi pentru siguranţa rutieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here