Primăria Slatina scapă de maşinile vechi. Unde vor ajunge autoturismele municipalităţii

Consilierii locali ai Slatinei au aprobat, în ultima şedinţă ordinară a legislativului municipal, o serie de proiecte de hotărâre prin care mai multe autoturisme aparţinând primăriei vor fi înstrăinate.

Autoturismele nu vor fi vândute, ci vor ajunge, cu titlu gratuit, în parcul altor primării din judeţ. Bunăoară, la Primăria Vitomireşti va ajunge Cielo Daewo fabricat în 2003 evaluată la peste 31.000 lei, în vreme ce la Primăria Movileni vor ajunge două Dacii, fabricate în 1999 şi 2000, ambele cu o valoare de inventar de aproape 30.000 de lei. 

O Dacia Logan, având drept an de fabricaţie 2005 şi o valoare de inventar de peste 30.000 lei, va ajunge la autorităţile administraţiei publice din Optaşi Măgura, Primăria Dobrosloveni va primi, şi ea, un autoturism Dacia Supernova cu o vechime de 13 ani şi o valoare de peste 16.000 de lei, iar de o Dacia Solenza va beneficia Primăria Şopârliţa. 

Deşi aflate în stare de funcţionare, cele şase autoturisme nu mai erau folosite de Primăria Slatina, potrivit expunerilor de motive oficiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here