Supărat pe manevrele lui Ştirbu, Sorin Brătoi, copreşedinte al PNL Slatine, o cârmeşte spre ALDE – surse

Co-preşedintele PNL Slatina Sorin Brătoi, unul dintre cei trei liberali învinşi în sondajul de opinie pentru desemnarea candidatului la Primăria Slatina, va pleca la ALDE, potrivit unor surse liberale. Decizia sa a fost luată după ce rezultatele sondajului au confirmat informaţiile unor manevre în derularea măsurătorii sociologice care l-a inclus şi pe el.
 
Sorin Brătoi se numără printre cei trei liberali umiliţi de deputatul Gigel Ştirbu, co-preşedintele PNL Olt, suspectat că s-a implicat în procesul de derulare a sondajului de opinie pentru ca învingător să iasă omul susţinut de parlamentar, Marius Bălaşa. Umilinţa a fost maximă în cazul lui Brătoi, care joi, cu două zile înainte de desfacerea plicului care conţinea rezultatele măsurătorii sociologice, aproape că jubila, lăudându-se de faţă cu mai mulţi colegi că este sigur 99% că el va fi candidatul partidului la funcţia de primar al Slatinei. 
 
„Nu a spus că ştie asta din documentele sondajului, că cineva i-ar fi suflat rezultatele, dar spunea, cu o anumită siguranţă, că e sigur 99,9% că el va fi pe primul loc în sondaj. Noi credem că el a fost strategic amăgit de Ştirbu”, a declarat una dintre sursele OLT-ALERT.
 
La ALDE, unde este aşteptat de foştii colegi din PNL, Ioan Ciugulea şi Cristian Bircea, se află şi fostul coleg de partid al lui Sorin Brătoi, Alexandru Măceşanu, cel care a ocupat funcţia de secretar general al PNL Slatina, dar şi pe cea de şef de cabinet al deputatului Gigel Ştirbu.
 

De altfel, din PNL a mai plecat şi fostul co-preşedinte al TNL Slatina, Radu Moruşi, cărând cu el sarcina procesului în care este judecat de instanţă pentru activităţi ilicite în domeniul jocurilor de noroc, alături de mai mulţi oameni ai legii, oameni de afaceri şi foşti angajaţi ai Finanţelor Publice. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here