Scandal total la liberali: PNL Slatina a invalidat candidatura lui Bălaşa. Ştirbu şi Brătoi, la un pas de păruială

Biroul Municipal al PNL Slatina a votat, miercuri, în bloc, împotriva candidaturii lui Marius Bălaşa şi pentru reluarea sondajului de opinie privind desemnarea candidatului PNL pentru funcţia de primar al Slatinei, în care acesta s-a clasat pe primul loc.

Şedinţa de miercuri a PNL Slatina a fost una plină de tensiuni, mai ales între co-preşedintele organizaţiei, Sorin Brătoi, şi co-preşedintele PNL Olt, deputatul Gigel Ştirbu, prezent la întrunire. Acesta a sperat că membrii biroului vor valida candidatura omului său, Marius Bălaşa, clasat pe primul loc în sondajul de opinie privind desemnarea candidatului PNL la Primăria Slatina, nu fără susţinerea lui Ştirbu, suspectat că s-a implicat personal în influenţarea rezultatelor. Este şi motivul pentru care membrii biroului PNL Slatina au votat, în bloc, împotriva candidaturii lui Bălaşa, precum şi pentru refacerea sondajului de opinie. Din schimbul de replici nu au lipsit cuvintele grele.

La scurtă vreme după şedinţa PNL Slatina a avut loc Comitetul Judeţean Executiv, unde lucrurile au scăpat definitiv de sub controlul raţiunii. Din şedinţă au plecat mai mulţi liberali, iar grupul coalizat în jurul lui Ştirbu, în frunte cu Ion Moisescu, a căutat soluţii pentru asigurarea cvorumului necesar validării lui Bălaşa. O validare cel puţin suspectă, ţinând cont că PNL Slatina l-a respins 100%.

PNL Olt a fost transformat într-un butoi cu pulbere de deputatul Gigel Ştirbu, care, potrivit mai multor surse din cadrul organizaţiei, s-a implicat personal în influenţarea rezultatelor sondajului pentru desemnarea candidatului la Primăria Slatina astfel încât calitatea de candidat să îi revină bunului său prieten Marius Bălaşa. Şi chiar aşa s-a întâmplat: Bălaşa a ieşit pe primul loc, urmat de omul de afaceri Gabriel Buliteanu şi de co-preşedinţii PNL Slatina Sorin Brătoi şi Marian Căruntu.

Ambiţia lui Ştirbu nu a fost generată în principal de prietenia sa faţă de Bălaşa, ci de înţelegerile secrete pe care le-ar avea cu UNPR şi PSD ca liberalii să piardă alegerile locale la Slatina în favoarea celor două formaţiuni politice. Rolul lui Marius Bălaşa în toată această regie ar fi acela de candidat-iepure.

6 COMENTARII

  1. nene daca zici ca stii ce a fost acolo spune tu aici tot adevarul . daca nu spui nimic inseamna ca vrei numai sa te afli in treaba . eu spun ca cam asa s+a petrecut la sedinta , ba chiar mai mult ca yiaristul se vede ca nu stie tot . de dragul adevarului spun eu ca toti pedelistii au plecat din sedinta , dar si mai multi penelisti . au ramas doar cozile de topor ale lui stirbu . e sau nu e ?

  2. Cum dracu ai facut bai nea’Gigele cu sondajul ?!!!….te ai facut dracu de ras din 800 de persoane intrebate ai anulat 700 si au ramas 100 din care 70 erau cu balasa restul cu ceilalti !!!………ai facut tu ce-ai facut si cu 70 de voturi ai pus candidat un psd- ist …..bravo tata ,era bine sa l pui tot pe Mot sa candideze si la pnl si la psd. Tot cu gandul la

  3. Ba Gigele ai facut tu ce ai facut si in loc sa construiesti noul PNl la Olt l-ai distrus definitiv,ai reusit sa bagi zazanie intre liberali si padelisti,ai reusit sa introduci ura si ranchiuna,bravo, dar acum ce te faci ca tu nu ai de partea ta in Olt decat o clica de cateva persoane care se potrivesc cu tine la caracter(nu mai spun de care caracater ca sa subintelege).Ce dreacu e cu tine,te+ai prostit?Ai uitat ca tu nu esti alees ci numit de fostul presedinte Crinut?Cum crezi tu ca poti conduce cu forta o organizatie judeteana cu oamenii care au si personalitate (nu personulitate ca tine) si care isi doresc sa castige alegerile locale?Tradator de doua parale care esti…

  4. gigelus, este mai bine sa pleci tu singur……..oricum,la proximele alegeri in PNL Olt ai sa vezi o mare rusine pentru un gigel care a tradat si face jocurile ciumei rosii; rusine gigelus, rusineeeeeee !!!

  5. Cu putintica rabdare vad ca lichelele din PNL au iesit in fata ca paduchii ,acest Balasa nu va fi niciodata candidat la Slatina. Bravo pnlistilor care nu sustin acest circ !Sunt convins ca lucrurile nu vor ramane asa !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here