Decizie DRASTICĂ luată de Simona Halep după Turneul Campioanelor: Nu mai joacă tenis

Simona Halep a luat o decizia drastică după ce a fost eliminată de la Turneul Campioanelor. Nu ma joacă niciun meci în acest an. „Urmează o vacaaaanţă, ca să mă odihnesc şi să mă refac, iar după, perioada de pregătire – pentru că îmi doresc mult să revin mai puternică pentru anul 2016!”, a spus Halep.

În schimb, românca nu e foarte afectată după ultimele două bătăi. „Am avut un an lung, un an bun, un an cu multe provocări, un an cu de toate. Este al doilea an la rând când termin în top 3, este o performanţă frumoasă şi sunt foarte bucuroasă. În plus, am văzut din ce în ce mai mulţi oameni venind să mă susţină oriunde am jucat, ceea ce mă face cu adevărat fericită. Să văd că jocul îmi este apreciat este o împlinire. Vreau să mulţumesc fanilor mei, cu drag vă îmbrăţişez pe toţi”, a spus Halep la finalul meciului pierdut în fața Agnieskai Radwanska.

Simona Halep va încheia 2015 pe locul 2 WTA, cea mai bună clasare la final de an din carieră. Sportiva de 24 de ani a terminat anul 2014 pe locul 3 WTA, după Serena Williams (locul 1) şi Maria Şarapova (locul 2), iar 2013 pe locul 11 WTA. Serena Williams este şi în acest an numărul 1 mondial.

Halep a fost învinsă cu scorul de 7-6 (5), 6-1, de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, şi a părăsit Turneul Campioanelor, competiţie la care a fost finalistă în 2014. Acesta a fost ultimul meci oficial din 2015 al româncei. În acest an, Halep a câştigat trei turnee, la Shenzhen, Dubai şi Indian Wells, a jucat alte două finale, la Toronto şi Cincinnati, şi a atins faza semifinalelor la Miami, Stuttgart, Roma şi la US Open.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here