AJOFM Olt: Selecţie de muncitori în domeniul agricol pentru Portugalia. Condiţii şi salarizare

În prima jumătate a lunii ianuarie 2016, va avea loc o selecţie de muncitori pentru domeniul agricol în Portugalia, unde este nevoie de forţă de muncă la cules de zmeură. 

Angajatorul portughez oferă 400 de locuri de muncă persoanelor cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani. Acestea trebuie să aibă o condiție fizică bună şi să nu fie cu antecedente penale. Durata contractului va fi de patru luni, din februarie/martie până în mai/iunie 2016, cu posibilitatea de integrare permanentă în cadrul companiei. 

Salariul de bază lunar va fi între 505 – 724,94 euro/brut/lună, în condiţiile în care săptămâna de lucru va fi de 40 ore, cu cinci zile lucrătoare. Salariul poate creşte până la 842,02 –1192,02 euro/brut/lună dacă muncitorul va lucra suplimentar – 48 de ore/săptămâna în şase zile lucrătoare/ săptămână). 

Cazarea va fi oferită de către angajator contra unei sume de 1 euro/zi. IMPORTANT: angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. De asemenea, angajatorul oferă valoarea de călătorie înapoi acasă, în cazul în care angajatul rămâne până la sfârșitul campaniei (data urmează să fie stabilită în cursul lunii mai). 

Persoanele interesate din judeţul Olt care nu au depus dosar pentru munca în străinătate, sunt aşteptate la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt – Compartimentul EURES, Str. Prelungirea Crişan, nr.2, SLATINA, pentru depunerea dosarelor.

 
Documentele necesare înscrierii sunt următoarele: 
– cerere tip, anexa 3 bis (tipizat); 

– formular de înregistrare (transmis de firmele portugheze) în limba română; 

– copie BI/CI cu o valabilitate de minim 6 luni; 

– CV Europass în limba română (tipizat); 

– copie a certificatului de absolvire a şcolii, calificare; 

– adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie, cu menţiunea “apt pentru muncă”; 

– cazierul judiciar în original, care să ateste că persoana nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); 

– 1 dosar cu şină. 

Data limită de depunere a dosarelor este 21 decembrie 2015. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0249/411002.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here