Primarul Caracalului, Eduard Ciocăzanu, în acţiuni cu UNPR. Edilul spune că nu este membru de partid

Deşi susţine că nu a intrat în Uniunea Naţională pentru Progresul României, primarul municipiului Caracal, Eduard Ciocăzanu, ia parte la acţiuni organizate de conducerea UNPR Olt. În urma cu câteva zile, Ciocăzanu s-a aflat în echipa progresiştilor olteni care au donat sânge pentru victimele incendiului din Clubul Colectiv. Reamintim că primarul din Caracal a fost exclus din PSD în urmă circa două luni, la propunerea deputatului Dan Ciocan.

Întrebat de redactorii OLT-ALERT dacă a devenit membru al UNPR, primarul din Caracal a negat, susţinând că a participat la acţiunea de donare de sânge împreună cu tinerii progresişti din Olt după ce un prieten al său a apelat la el. 

„Eu am prieteni foarte buni din toate partidele, şi îi am dinainte de a intra în politică. Dacă un prieten m-a rugat să merg cu ei, că nu aveau cu ce să se deplaseze, l-a ajutat. În maşina mea au fost doi apolitici, unul de la PSD şi unul de la UNPR. Faptul că ne-am nimerit acolo care e problema? Pe ăia de la CEZ nu i-aţi văzut?”, a spus Eduard Ciocăzanu.

Întrebat dacă în 2016 va candida pentru încă un mandat de primar, Eduard Ciocăzanu a răspuns că, deşi este curtat de mai multe partide, încă nu s-a decis dacă va candida sau nu.

„Nu ştiu să spun dacă voi candida sau nu. Mă ofertează foarte multă lume, şi UNPR, şi cei de la ALDE, şi PNL. Şi la nivel central m-au ofertat. Nu este nici un secret că vor oamenii să candidez din partea lor, dar nu ştiu dacă mai vreau eu să candidez”, a declarat primarul Caracalului. 

Eduard Ciocăzanu a fost exclus, la sfârşitul lunii iulie, din PSD, la propunerea deputatului Dan Ciocan, fratele omului de afaceri Cornel Ciocan, condamnat la patru ani de închisoare pentru evaziune fiscală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here