Autoritatea Electorală Permanentă caută operatori de calculator pentru secţiile de votare. Servicii remunerate

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) demarează campania de recrutare a operatorilor de calculator ai secțiilor de votare, în baza normelor metodologice privind funcționarea Sistemului informatic de monitorizare a prezenței la vot și de prevenire a votului ilegal. Potrivit unui comunicat de presă al Biroului Judeţean Olt al AEP, activitatea de operator de calculator este remunerată sub formă de indemnizație.

Campania de recrutare va fi urmată de selecția și desemnarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare, aprobate prin Hotărârea AEP nr. 9 din 28.10.2015. 
„Persoanele interesate să devină operatori de calculator se pot adresa în acest sens birourilor județene ale Autorității, ale căror coordonate se găsesc la adresa de web http://www.roaep.ro/prezentare/filiala”, potrivit unui comunicat de presă al Biroului Judeţean Olt al AEP, în care se mai arată că activitatea de operator de calculator este remunerată sub formă de indemnizație stabilită prin Hotărâre a Guvernului. 
Persoanele care doresc să participe la selecție trebuie să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România, să cunoască limba română, scris şi vorbit, să aibă minimum 18 ani împliniţi, să aibă capacitate deplină de exerciţiu, să fi absolvit învățământul general obligatoriu şi să aibă cunoștințe de bază în tehnologia informației. 
 

Mai multe informații privind modalitatea de selectare și desemnare a operatorilor de calculator și formalitățile de înscriere la sesiunea de examinare practică a competențelor se regăsesc la adresa de web http://www.roaep.ro/instruire/?page_id=141.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here