INCREDIBIL Toate extragerile Loteriei bonurilor fiscale sunt ILEGALE! Cum s-a ajuns aici

Toate extragerile Loteriei bonurilor fiscale sunt ilegale! Anunțul poate provoca un adevărat haos, mai ales că cei care au câștigat tragerile, au primit banii, iar acum s-ar putea să fie obligați să-i dea înapoi.

Dar, cum s-a ajuns aici? În Legea Loteriei fiscale scrie negru pe alb că prima cifră extrasă din urne este cifra unităţilor. Or, statul român, reprezentat de Ministerul Finanţelor şi Loteria Română a stabilit la fiecare dintre cele şase extrageri, în afara legii, că prima cifră extrasă este cea a sutelor. Astfel, la prima extragere din istorie, când s-a câştigat cu un bon de 6 lei, cei îndreptăţiţi să ia premiul erau cei cu bonuri în valoare de 600 de lei, anunță economica.net.

Potrivit Ordinului ministrului Finanţelor Publice 417, din aprilie 2015, prima cifră extrasă din urnă pentru determinarea sumei de pe bonul câştigător este cifra unităţilor, apoi cifra zecilor şi apoi cifra sutelor.

La fiecare extragere, Ministerul Finanţelor a aprobat o extragere greşită, de fiecare dată prima cifră extrasă fiind cea a sutelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here