Consilierii Slatinei au luat act, oficial, de demisia liberalului Sorin Brătoi din legislativul local

Aleşii Slatinei au luat act, miercuri, de demisia consilierului local liberal Sorin Brătoi, care luni a renunţat la mandat în urma unor disensiuni cu deputatul Gigel ştirbu, co-preşedinte al PNL Olt.
 
Demisia lui Sorin Brătoi a fost constatată oficial de aleşii municpiului-reşedinţă de judeţ în şedinţa ordinară de miercuri, în cadrul unui proiect de hotărâre care va fi supus adoptării. 
 

Sorin Brătoi a renunţat la mandatul de consilier local în urma scandalurilor pe care deputatul Gigel Ştirbu, co-preşedinte al PNL Olt, le-a provocat în organizaţie cu scopul de a-l impune în poziţia de candidat al partidului la funcţia de primar al Slatinei pe Marius Bălaşa, Sorin Brătoi a fost eliminat de parlamentar şi din funcţia de co-preşedinte al PNL Slatina, funcţia revenindu-i, de asemenea, lui Marius Bălaşa.

 

„Din moment ce am depus-o (demisia – n.r.) deja, este evident că da, confirm informaţia. Motivul este că în acest moment nu mă mai regăsesc în partid şi nu vreau să înşel aşteptările cetăţenilor care m-au votat, şi nici nu îmi irosesc potenţialul şi experienţa politică pentru cauze pierdute. Cine este obişnuit cu produsele contrafăcute să şi le asume şi, de asemenea, să le asigure şi sprijin logistic”, a declarat Sorin Brătoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here