Evaluatorii sosiţi la Spitalul Slatina pentru acreditare spun că instituţia îndeplineşte 90 la sută dintre criterii

Evaluatorii din cadrul Comisiei Naţionale de Acreditare sosiţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina pentru verificări în vederea creditării şi-au exprimat opinia că unitatea sanitară îndeplineşte 90 la sută dintre criteriile impuse pentru acreditare.

Nu doar personalul medical de pe secţii, ci şi managerul spitalului, Andrei Iordache, s-a descurcat bine în faţa evaluatorilor care l-au audiat, bifând aproape la toate criteriile pe care trebuie să le îndeplinească.

„Au fost mai multe discuţii cu evaluatorii şi ne-au dat asigurări că stăm foarte bine. Ca un bilanţ de etapă, spitalul slătinean îndeplineşte 90 la sută din criterii. Aşa ne-au spus ei, pentru că au experienţă şi au putut face o comparaţie cu alte unităţi medicale din ţară. Marţi am avut şi eu interviul cu şefa comisiei de evaluare. Din cele peste o sută de criterii, am avut doar două neconformităţi. Este o treabă minuţioasă, foarte exactă”, a declarat Andrei Iordache, citat de Gazeta Nouă. El a precizat că neconformităţile găsite la nivelul unităţii sunt generate de schimbarea regulilor privind acreditarea din urmă cu o lună.

„S-au schimbat regulile de acreditare în urmă cu o lună. Nu sunt normale astfel de schimbări. Cum să schimbi regulile, chiar în timpul meciului!? Dar chiar şi aşa, stăm foarte bine. Au văzut că se lucrează, că sunt multe proiecte în derulare”, a mai declarat, pentru Gazeta Nouă, managerul spitalului.

1 COMENTARIU

  1. Partidele locale nu sunt capabile sa gandeasca un proiect. Singurul lor „proiect ” este risipirea bugetului in speranta obtinerii de voturi.
    Pentru a avea PROIECT trebuie sa fii competent si performant.
    Invitati politrucii cu functii in administratie la o dezbatere despre terminologia UE in domeniu ( e.g. : 3 E’s effectiveness, efficacy and efficiency ) . Sa dea un exemplu din domeniul lor .
    Iordache Andrei este singurul care se pricepe si teoretic si practic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here