Case distruse de inundaţii la Slatina: Două familii vor fi mutate de municipalitate în locuinţe sociale

Două familii din Slatina ale căror case au fost grav afectate de inundaţiile de săptămâna trecută vor fi mutate în locuinţe sociale, a hotărât municipalitatea.
 
Este vorba de două familii de pe strada Dealul Viilor ale căror locuinţe au fost afectate după ce în zonă a avut loc, în urma precipitaţiilor abundente, tasări și alunecări de teren. 
 
„În urma ședinței Comitetului Local pentru Situații de Urgență de la nivelul Primăriei Slatina s-a ajuns la concluzia că se impune relocarea celor două familii anterior menționate în cadrul a două locuințe din fondul locativ al municipalității”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Slatina, Mugurel Manea. 

Una dintre familii va fi mutată într-un apartament cu două camere de pe strada Arcului, iar cealaltă familie – într-o locuință cu trei camere amplasată pe strada Teiului. Persoanele evacuate, patru în total, vor fi transportate prin mijloace proprii ale primăriei până la finele săptămânii în curs. 

„Siguranța, paza și ordinea vor fi asigurate de Poliția municipiului Slatina, Poliția Locală Slatina și efective ale Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt. Transportul bunurilor materiale va fi asigurat cu mijloace auto ale Primăriei Slatina, cu sprijinul celor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt”, a mai spus Mugurel Manea. 

De asemenea, personal medical specializat din cadrul Direcției de Protecție și Asistență Socială din cadrul primăriei va asigura protecție psihologică și medicală celor patru membri ai familiilor evacuate. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here