Tânărul care a intrat cu maşina într-o autospecială a Jandarmeriei a decedat la Spitalul Universitar

Tânărul de 22 de ani din Ipoteşti care săptămâna trecută a provocat accidentul rutier în care a fost implicată o autospecială a Jandarmeriei a decedat marţi dimineaţă la Spitalul Universitar din Capitală, unde a fost transportat în aceeaşi zi de la Spitalul Judeţean Slatina, din cauza rănilor extrem de grave suferite.
Costi Militaru a pierdut lupta pentru viaţă marţi dimineaţă, în jurul orei 05.00, potrivit unor surse apropiate familiei, citate de Gazeta Nouă.

Evenimentul rutier s-a petrecut, miercuri după-amiază, pe DJ 546, între Slatina şi Brebeni. Potrivit primelor informaţii, vinovat de producerea accidentul ar fi fost tânărul de 22 de ani care conducea o Dacia Solenza şi care s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, intrând în impact frontal cu o autospecială Duster în care se aflau trei jandarmi ce se întorceau dintr-o misiune. 

Toate cele patru persoane implicate în accident au ajuns la spital, însă doar şoferul de pe Dacia Solenza se afla în stare gravă. „Pacientul a fost transferat cu o ambulanţă la Bucureşti, la Spitalul Universitar. Pacientul era într-o stare gravă, cu politraumatisme şi traumă craniană, astfel că medicii au luat decizia transferului său la o altă unitate medicală“, declara, joia trecută, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, medicul Cătălin Pătru.

Speranţele familiei într-un miracol s-au spulberat marţi dimineaţa, când inima tânărului a încetat să mai bată.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here